Headerbild

Kategorier

Klubbevents i december

2022-11-24 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Missa inte detta!

Hej alla medlemmar!

 

Tre datum att hålla koll på nu i december:

 

* 10 december - lördag kl.13:00 - KLUBBMÄSTERSKAP SENIORER (yngsta åldern för deltagande, född 2007)

* 15 december - torsdag kl.17:30 - JULSTÖTEN (ungdom, äldsta åldern för deltagande 15år)

* 19 december - måndag kl.17:30 - JULAVSLUTNING/PIZZAKVÄLL

 

För mer info om varje event, se nedan.

 

Klubbmästerskap

Nuvarande aktiva, mindre aktiva och ja, även om du inte viftat pinne på flera år så ser vi gärna att du deltar på detta trevliga event för att göra det  hela till en riktigt trevlig tillställning. Är du 16 eller äldre samt meddlem så är du välkommen med din anmälan.

Vi dukar upp med pistmattor och utrustning hämtad från vår tävlingsmatriel för att få den där riktigt mysiga känslan av tävling.

Beroende på hur många vi blir kanske genomförandeidén ändras inför, men utgångspunkten är att vi kör en alla mot alla och därefter elemineringstablå där vi kommer fäkta ut alla placeringar. Med andra ord, riktigt mycket fäktning så man får den där mysiga gubba/gumma - känslan dagen efter.

Föranmälan till Peter Lindholm senast torsdag 8 december (peter.lindholm@skola.karlskrona.se) så att det kan tas höjd för hur mycket utrustning som behöver hämtas och inte att förglömma hur mycket fika som behöver köpas in.

Det går även bra att anmäla sig via den tråd som finns i klubbens facebookgrupp.

 

Julstöten

Nu är det hög tid för klubbens ungdomar att plocka upp den kastade handsken och ge tomten en riktig omgång i fäktning.

Torsdagen den 15 december så träffas vi på kvällen och genomför en mindre tävling i kamratliga former med medaljer och julgodis.

Servering av dryck och tilltugg kommer finnas.

Bjud med mormor och morfar.... farmor och farfar, familj, eller någon kompis som är sugen på att få se vad det här med fäktning är för något. 

För att kunna planera inköp av gotte och fika behöver vi veta hur många ni blir. Anmälan till Peter Lindholm senast tisdag 13 december (peter.lindholm@skola.karlskrona.se) där det framgår hur många ni blir från ert sällskap. Anmälan i form av hur många vuxna och hur många barn (inräknat fäktren) som kommer.

 

Terminsavslutning inför julen

Denna kväll bjuder klubben samtliga aktiva och stödjande medlemmar på pizzabuffé uppe i fäkthallen. Under kamratliga former kastar vi oss över denna buffe av pizzor och får även chansen att prata om både det ena och det andra som berör klubbens verksamhet och som ni kanske funderar lite kring.

 

Adress

FK Chapman - Fäktning Oscar Dyberg, Författarevägen 79 37163 Lyckeby

Kontakt

E-post: fencing@fkchapman.se

Drivs med KlubbenOnline

Logga in