Klubbkläder 👕

Nu har vi äntligen en kollektion framme på Stadium Teamsales, gå in på stadiumteamsales.se och skriv Chapman i sökfältet eller använd denna länk för att se vad kollektionen innehåller.

Utseende och material på jackan Craft Squad 2.0 Full Zip, byxan Rush Wind Pnt och vindjackan Rush Wind Pnt finns att kika/klämma på i verkstan i fäkthallen under v.2343-v.2345

Jackan Craft Squad 2.0 Full Zip kommer att vara vår officiella klubbjacka och denna kommer FK Chapman att subventionera med 300 kr till klubbmedlemmar!

Provning av storlek sker i Stadium Teamsales rum på Stadium. Rummet ligger längst in i lokalen och har en glasdörr. Är denna stängd är det bara att säga till personalen i butiken att man vill prova klubbkläder.
Alla plaggen på vår klubbsida finns inte att prova i butik, för jacka, byxa och t-shirt provar man Craft Evolve, hoodies Craft Community och shorts Craft Squad Solid Shorts finns också. Hittar man storlekarna här så funkar det i de modellerna/plaggen vi har.
Man kan även använda sig av Craft’s storleksguide

När du provat och bestämt vad du vill beställa fyller du i beställningslistan som ligger här.
Ange ditt namn, tel.nr och e-postadress och på de plagg det är aktuellt fyller du i om du vill ha med initialer (+40 kr) eller förnamn (+70 kr) – om du inte markerar något av dessa val kommer plagget utan initialer/namn!
Sista beställningsdag för denna första sambeställning är söndag 12 november.
Kläderna skall sedan betalas (till klubben) innan de lämnas ut.

Efter denna beställning kommer det att gå att lägga enskilda beställningar, kontakta mig så fixar vi det.

Vid frågor skicka gärna ett SMS till Marie på 070-2681217 alt. skicka ett mejl till fencing@fkchapman.se.

FK Chapman - Fäktning Oscar Dyberg, Författarevägen 79 37163 Lyckeby

E-post: fencing@fkchapman.se